item4

“In de gedragswetenschappen wordt de term mentaliteit opgevat als een mentale oriëntatie die onder de oppervlakte werkt en doorwerkt op het zichtbare niveau van het gedrag van mensen en in de interactie tussen mensen.” (bron: wikipedia, mentaliteit)

JAS werkt samen met meerdere deskundigen en streeft naar een maximale interactie tussen de verschillende disciplines. Dit vergt van alle betrokken mensen een mentaliteit van elkaar de ruimte gunnen.

Met een open mind houdt JAS constant zijn ogen open voor kansen die zich vanuit diverse en/of onverwachte richtingen aan kunnen dienen. Om kansen zoveel mogelijk te stimuleren is interactie en kruisbestuiving onontbeerlijk. Alles om een zo goed mogelijk project te realiseren.

In beginsel benadert JAS het ontwerp vanuit het gevraagde gebruik. Daarbij spelen mogelijke toekomst scenario’s een belangrijke rol. Het gebouw moet niet alleen nu lekker zitten maar moet in de toekomst ook ruimte bieden om zich naar een aangepaste wens te voegen. Na mate het ontwerpproces vordert gaan het interieur, het exterieur en de omgeving elkaar steeds meer beïnvloeden met een integraal ontwerp als resultaat.

item9

Home

Architectuur

overJAS

Contact

item3
item3a
item3h1

Link partners

item3g1
item1a

Jeroen Boersma is in 1974 geboren in Delfzijl. In 1997 heeft hij bouwkunde, architectuur eerste fase aan de Hanzehogeschool afgerond. In 2003 is Jeroen met het afstudeerproject 'Onverklaarbaar bewoond' (i.s.m. Coen Germeraad) afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst in Groningen.

Vanaf 1997 is Jeroen werkzaam geweest bij meerdere architectenbureaus (Onix, WAL architecten, Aequo en KAW)

Sinds 2010 is Jeroen oprichter en eigenaar van JAS. JAS is de afkorting van Jeroen Architectuur Studio.

overJAS

JAS
item1

cv

download cv (pdf)

item8

mentaliteit

item5a

achtergrondinformatie: foto gemaakt door Studio Smik

© 2012 JAS All Rights Reserved

BACKSPACE
item12a

UW MENING TELT

Praktische informatie

item3c2